Taxi Vianen Schiphol

Met onze taxi’s brengen wij u vanuit Vianen graag naar Airport Schiphol. Wij stellen ons altijd servicegericht op en doen net even iets meer. Een kinderzitje nodig? Meer bagage? En rolstoel die mee moet? Geen probleem voor onze chauffeurs!  Onze chauffeurs zijn ook nog eens zeer klantvriendelijk en professioneel.

Vaste online prijs

Bij TCU Taxi is de prijs van uw taxirit gegarandeerd. Vanaf uw vertrekadres wordt de prijs naar uw eindbestemming berekend zodat u direct weet wat uw prijs voor uw taxirit is. Deze prijs blijft gehandhaafd, ook bij vertragingen.

Reserveert u online uw taxirit? Dan ontvangt u van ons een scherpe prijs omdat wij onze taxi’s goed kunnen inplannen aan de hand van de binnengekomen reserveringen.

Taxi Vianen Schiphol

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Reserveer voordelig online een taxi Vianen Schiphol en bereken uw ritprijs door eenvoudig vertrek- en aankomstadres en aantal personen in te voeren.

TCU Taxi Vianen Schiphol voorziet in keurige, klantvriendelijke taxichauffeurs die met luxe taxi’s rijden die zijn voorzien van goede navigatie. Ook met taxi’s die geschikt zijn voor zakelijk- en groepsvervoer en altijd rekening houdend met de door u opgegeven wensen.

TCU Taxi Vianen Schiphol vervoert u graag naar Airport Schiphol met een professionele chauffeur en luxe taxi. Het spreekt voor zich dat u bij ons ook uw retour taxirit kunt reserveren. U kunt van tevoren uw vluchtnummer aan ons doorgeven en met ons afspreken waar wij op u moeten wachten. Dat is toch meer dan uitstekende service?

Het betalen van uw taxirit is eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

Onze partners