Taxi Zeist

Een taxi in Zeist is bij TCU Taxi Zeist eenvoudig te reserveren! Reserveer nu online uw taxi en TCU Taxi Zeist brengt u met een luxe taxi naar uw plaats van bestemming.

Wij staat altijd voor u klaar. U kunt bij ons via de website en telefonisch uw taxi in Zeist en omgeving bestellen. Bij onze chauffeurs kunt u contant, met iDeal of per pin betalen.
Uw zekerheden bij TCU Taxi Zeist: scherpe prijzen, meer dan uitstekende service, nette chauffeurs en luxe taxi’s

Bereken uw ritprijs

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer

Online boeking

(TCU)  Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Zeist

TCU Taxi Zeist is de beste keuze in de omgeving van Zeist. U kunt zeer eenvoudig online of telefonisch een Taxi van Zeist naar Schiphol boeken. onze taxichauffeurs zijn in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Wij rijden met onze taxi’s in en rondom Zeist zodat u altijd snel een taxi voor de deur krijgt.

Onze partners