Corona patiënten vervoer

Taxicentrale City Utrecht heeft zijn diensten uitgebreid met het vervoer van Covid patiënten (De corona-taxi). Wij vervoeren Corona patiënten naar ziekenhuizen zorginstellingen etc. in opdracht van, zorgverzekeraars en particulieren.

Met ons aangepaste wagenpark (rolstoeltaxi) en de benodigde medische voorzorg maatregelen rijden wij corona proef door heel Nederland.

Wanneer kan een COVID-19 patiënten vervoerd worden?

Corona patiëntenvervoer kan nodig zijn voor personen die besmet zijn met het nieuwe corona-virus. Bijvoorbeeld om naar het ziekenhuis te gaan voor een behandeling met chemotherapie of dialyse e.d. Als de behandelaar beslist dat het nodig is, kan iemand met het corona-virus vervoerd worden. Dit kan zolang de vervoerder zich houdt aan de RIVM-regels hieronder.

Bereken uw ritprijs

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

Corona patiënten vervoer

Corona taxi teststraat

Heeft u Corona klachten als verkoudheid, hoesten, niezen of koorts? Geen paniek wij rijden u naar de teststraat en ook weer terug.  Na elk rit wordt onze wagen schoongemaakt, gedesinfecteerd en gelucht.

Neemt contact op met onze Centrale
  • Wij bespreken met u de mogelijkheden voor passend taxivervoer.
  • U ontvangt vooraf telefonisch instructies van de chauffeur/centralist
  • Raak onderweg zo min mogelijk dingen aan ook uw gezicht niet
  • Volg altijd de aanwijzingen van de chauffeur op.

Voor uw specifieke bestemming, gewenste route of om een prijsopgave vragen staan wij u graag te woord.

Bel 030-700.1290 of mail ons [email protected]

Onze partners