Rolstoeltaxi met Rolstoel

Taxicentrale City Utrecht is ook vertrouwd met patiënten en ziekenvervoer.

Bent u gebonden aan een rolstoel? Met onze ervaren chauffeurs zorgen we dat u veilig comfortabel en op tijd vervoerd wordt.

Al onze chauffeurs hebben de nodige documenten voor rolstoelvervoer en zijn intern getraind op klantvriendelijkheid en veiligheid. We zetten onze rolstoeltaxi’s vaak in voor afspraken zoals ontslagen, medische behandeling in het ziekenhuis of zorg instellingen. Ook rijden we natuurlijk voor familie uitjes, woon-werkverkeer en naar begrafenissen.

Voor vragen over uw specifieke bestemming, gewenste route of een prijsopgave staan wij u graag te woord.

Bel 030-7001290 of mail ons info@taxicentraleCityUtrecht.nl

Heeft u zelf geen rolstoel? Geen probleem! Wij nemen wel een rolstoel voor u mee, zonder extra kosten. Indien nodig, kunt u op dezelfde dag nog een rolstoeltaxi reserveren. Onze toegewijde chauffeurs brengen u veilig naar uw bestemming en zijn bekwaam, vriendelijk en goed opgeleid.

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Taxi Utrecht

Utrechtse taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit of beltaxi utrecht voor een vast tarief en betaal Online.

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Waarom u voor ons zou moeten kiezen


Rolstoeltaxi met Rolstoel

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen aan op maat.

Merken die ons vertrouwen