Rolstoeltaxi met Rolstoel

Rolstoeltaxi met Rolstoel
Taxicentrale City Utrecht is ook vertrouwd met patiënten en ziekenvervoer.

Bent u gebonden aan een rolstoel? Met onze ervaren chauffeurs zorgen we dat u veilig comfortabel en op tijd vervoerd wordt.

Al onze chauffeurs hebben de nodige documenten voor rolstoelvervoer en zijn intern getraind op klantvriendelijkheid en veiligheid. We zetten onze rolstoeltaxi’s vaak in voor afspraken zoals ontslagen, medische behandeling in het ziekenhuis of zorg instellingen. Ook rijden we natuurlijk voor familie uitjes, woon-werkverkeer en naar begrafenissen.

  Voor dezelfde dag nog kunt u een rolstoeltaxi bestellen.
  Heeft u zelf geen rolstoel? wij nemen rolstoel voor u mee (zonder extra kosten).
  Vriendelijk en ervaren chauffeurs met nodige opleidingen.
  Wij halen en brengen u bij uw afdeling.
  Bent u +65 plus dan krijgt u altijd 15% korting op de ritprijs.

Voor vragen over uw specifieke bestemming, gewenste route of een prijsopgave staan wij u graag te woord.

Bel 030-7001290 of mail ons [email protected]

Rolstoeltaxi met Rolstoel

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

Rolstoeltaxi met Rolstoel

Rolstoeltaxi met Rolstoel

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen aan op maat.

Onze partners