Taxi Stad Utrecht

Taxi stad Utrecht is een solide taxibedrijf als het gaat om prijs en service. Wij zijn al jaren actief taxi in de regio Utrecht en bieden niet alleen de laagste prijs maar ook een luxe taxi met een nette chauffeur. Wij rijden u van deur tot deur naar uw bestemming, veilig en comfortabel!

Taxiregio Utrecht

Naast WMO vervoer bieden wij ook goedkope taxi ritten aan in de regio Utrecht (bron. AD.nl Utrecht). Regio taxi Utrecht rijdt gecombineerde ritten, dit houdt in dat wij via meerdere adressen rijden in plaats van rechtstreeks naar uw bestemming. Bij TCU-taxi Utrecht heeft u privé taxi en wordt u rechtstreeks naar uw bestemming gebracht. Daarnaast bent u verzekerd van schone taxi’s en nette taxichauffeurs.

Wij doen alles om onze klanten een optimale service te verlenen. Het reserveren van een taxi is ook heel eenvoudig online te boeken. Mocht u toch problemen hebben staan onze collega’s u graag te woord om u te helpen. Bel ons gerust.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.


Een taxi is zeker aan te raden als u zich in en om Utrecht wenst te verplaatsen. Veel van onze taxiritten gaan naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, het centraal museum of het Dick Bruna huis. U kunt onze taxi’s op straat aanhouden of gebruik maken van de taxistandplaatsen. zo weet u ook zeker dat u een chauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. De grootste standplaatsen zijn bij het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg. U kunt natuurlijk ook uw taxi reserveren via deze website.

Waarom u voor ons zou moeten kiezen


Online boeken.

Met onze online boeking service geniet u van het gemak van het reserveren van uw taxi in slechts een paar klikken, en dat met hoge kortingen! Bij TCU begrijpen we dat uw tijd waardevol is en dat u op een efficiënte manier van A naar B wilt reizen. Onze snelle en eenvoudige online boekingssysteem maakt dit mogelijk, zodat u zonder gedoe uw taxi kunt reserveren.

Ervaren en professioneel chauffeurs.

Onze taxi’s worden bestuurd door professionele chauffeurs die uw veiligheid en comfort vooropstellen. Ze zijn goed opgeleid, vriendelijk en bekend met de wegen in en rondom Utrecht. Of u nu een zakelijke reiziger bent die een betrouwbare rit naar uw vergadering nodig heeft, of een groep van maximaal 8 personen die samen willen reizen, onze chauffeurs staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Diensten

TCU biedt verschillende diensten aan, waaronder individueel taxivervoer, groepsvervoer tot 8 personen en zelfs rolstoelvervoer, Schipholvervoer en zorgvervoer. We begrijpen dat toegankelijkheid belangrijk is en we zorgen ervoor dat onze voertuigen rolstoelvriendelijk zijn, met speciale voorzieningen om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel en veilig kan reizen.

Vaste en voordelige prijzen.

Bij TCU hanteren we vaste en voordelige prijzen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol, een avondje uit in de stad of een zakelijke afspraak, u kunt vertrouwen op onze eerlijke tarieven.

Kies voor de betrouwbaarheid, kwaliteit en voordelige prijzen van Taxicentrale City Utrecht. Reserveer vandaag nog uw taxi en ervaar de uitstekende service die wij bieden in de regio Utrecht.

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Taxi Utrecht

Utrechtse taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit of beltaxi utrecht voor een vast tarief en betaal Online.

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Merken die ons vertrouwen