24/7 bereikbaar

Onze centrale is 24/7  telefonisch bereikbaar. Bel ons gerust, ook voor vragen over onze diensten staan wij u graag te woord. Wij kunnen u informeren over onze speciaal vervoer als naar het ziekenhuis of andere instelling moet.

cards

Wij accepteren alle creditcards

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Taxi Utrecht

Utrechtse taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit of beltaxi utrecht voor een vast tarief en betaal Online.

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Voordelen van online boekingen bij Taxicentrale City Utrecht (TCU)

1. Duidelijke prijsstelling:

We hanteren een vast tarief voor uw rit, gebaseerd op een uitgebreid overzicht van omleidingen, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan ​​en precies weet waar u aan toe bent.

2. Geen extra kosten:

Bij TCU – Taxi Utrecht zijn er geen extra kosten verbonden aan online boekingen. U een voordelig het afgesproken tarief zonder verborgen toeslagen.

3. Bevestiging van uw reservering:

Na het plaatsen van uw boekingsontvangst u een bevestiging, waardoor u de zekerheid heeft dat uw vervoer geregeld is en u met een veilig hart op pad kunt gaan.

4. Eenvoudig en snel:

Onze online boekingsservice is gebruiksvriendelijk en interessant voor u kostbare tijd.

 

Waarom u voor ons zou moeten kiezen


Merken die ons vertrouwen