Taxi Bilthoven

Een taxi of taxibus in Bilthoven online reserveren? TCU Taxi Bilthoven brengt u naar uw bestemming in Nederland maar ook daarbuiten. Comfortabel en veilig!  Met ervaren, nette en klantvriendelijke chauffeurs.

Prijs Garantie

TCU Taxi Bilthoven bied u echt zekerheid over de prijs van uw taxirit. De ritprijs wordt bij uw online boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is uw garantie, ongeacht eventuele files.

Online reserveren

Bij online boekingen kunnen wij een scherpere prijs hanteren omdat wij ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten.

Bereken uw ritprijs
Taxi Bilthoven

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Bilthoven

TCU Taxi heeft altijd taxi’s in Bilthoven en omgeving Utrecht rijden. U bent verzekerd van nette auto’s, goede taxichauffeurs en u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi reserveren.
U kunt op diverse manieren betalen: contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi staat hoog aangeschreven door de scherpe prijzen, de geweldige service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf. Wij bieden namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi Bilthoven is zeker aan te raden als u zich in en om Bilthoven wenst te verplaatsen. U kunt onze taxi’s eenvoudig online of telefonisch reserveren. U bent dan verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen rondom Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s in deze omgeving. Het spreekt dan ook voor zich dat u in Bilthoven altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u altijd op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Onze partners