Taxi Maarssen

Een taxi in Maarssen bestellen? Bereken en reserveer eenvoudig uw taxirit! TCU Taxi Maarssen brengt u veilig en aangenaam met een privé taxi en nette chauffeurs naar de plaats van uw bestemming.

TCU Taxi Maarssen geeft u alle zekerheid over de vaste prijs voor de taxirit die u online gereserveerd. Vertraging onderweg door ongevallen of files? De online afgesproken prijs is uw zekerheid.

Online reserveren

Uw taxi online reserveren levert u veel voordeel op. Wij hanteren scherpe prijzen omdat wij op deze manier ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten.

Bereken uw ritprijs
Taxi Maarssen

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer

Online boeking

(TCU)  Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Maarssen

Een taxi van TCU Taxi Maarssen is niet te vergelijken met andere taxibedrijven. Waarom niet? Omdat u bij ons uw taxi makkelijk online of telefonisch kunt boeken. U bent bij ons ook nog eens verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Onze taxi’s rijden onder andere in Maarssen en Breukelen zodat u altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken en tijdig op uw plaats van bestemming aankomt.

Boek dus eenvoudig via onze website uw taxi online of bel ons direct. Onze taxi chauffeurs staan voor u klaar!

TCU Taxi Maarssen heeft standaard lage tarieven en een uitstekende service. U kunts op diverse manieren betalen: contant, met iDeal of per pin.

Onze partners