Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse andere luchthavens.

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

Groepsvervoer

Groepsvervoer

Bent u op zoek naar groepsvervoer in Utrecht? Bij Taxicentrale City Utrecht (TCU) bieden we betrouwbaar en comfortabel groepsvervoer voor diverse gelegenheden.

Of het nu gaat om festivals, feesten, bedrijfsuitjes, of grote groepen, onze taxibusjes staan voor u klaar. We hebben zowel 8-persoons als 12-persoons taxibusjes beschikbaar, zodat we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.

Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en aangename rit, zodat u en uw groep zich kunnen ontspannen en genieten van het vervoer. We begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd op uw bestemming aan te komen, en daarom streven we naar punctualiteit en betrouwbaarheid.

Vertrouw op Taxicentrale City Utrecht voor uw groepsvervoerbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om een taxibusje te reserveren en uw groep comfortabel en efficiënt te vervoeren.

Onze partners