• 030 - 700 12 90
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Groepsvervoer Taxibusje Utrecht.

Bij TCU-Groepsvervoer regelt u snel en gemakkelijk bij en is ook nog eens goedkoop.  Wij beschikken over een jong wagenpark met meerdere taxibusjes t/m 8 personen.

Wij verzorgen ook groepsvervoer in Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Bilt, Bilthoven, Driebergen, Zeist, Doorn, Maarsen/Maarssenbroek in hele regio Utrecht etc.

Al vanaf 5 personen zetten wij een taxibusje in voor Schiphol, festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes pendeldiensten etc. Dan zetten wij onze taxibusjes in

Online Boekingen

Online reserveringen bieden wij goedkoper aan omdat we bij deze ritten minder administratief handeling hebben en we kunnen onze wagenpark efficiënter inzetten. Hoe minder de kosten zij hoe groter de rendement, en dat merken onze klanten ook.

Prijsgarantie.

Taxi Nieuwegein bied u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

Bereken eerst uw rit & bestel online tot wel 40% korting

Direct taxi nodig Bel: +31.(0)30.700.1290

 

 

Groepsvervoer taxi Utrecht

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Prijsgarantie

Bij online bestellingen bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

"Snel en goedkoop behulpzaam chauffeurs altijd vriendelijk met nette autos."

- Fabienne Drent (Utrecht)

Bestel taxi vanuit de volgende regio's

Staat uw regio er niet bij?
Bel ons en we zorgen er voor dat een taxi naar u toe komt!