Taxi Bunnik

Online een taxi in Bunnik reserveren? TCU Taxi Bunnik brengt u naar uw bestemming in Nederland en ook in het buitenland. Comfortabel en veilig! Met ervaren, nette en klantvriendelijke chauffeurs.

Prijs garantie

TCU Taxi Bunnik geeft u zekerheid op de prijs van uw taxirit. De ritprijs wordt bij uw online reservering op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs ligt voor u vast, ongeacht eventuele vertragingen.

Online reseveren

Bij online reserveringen kunnen wij een scherp tarief hanteren omdat wij ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten.

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Taxi Utrecht

Utrechtse taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit of beltaxi utrecht voor een vast tarief en betaal Online.

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Waarom u voor ons zou moeten kiezen


TCU Taxi heeft taxi’s in Bunnik en in omgeving Utrecht rijden. U bent bij ons verzekerd van luxe en schone auto’s. u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi reserveren.

U kunt contant, met iDeal of per pin betalen.

TCU Taxi hanteert lage tarieven, biedt uitstekende service en staat bekend als en betrouwbaar taxibedrijf.

Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi Bunnik is zeker aan te raden als u zich in en rondom Bunnik per taxi wenst te verplaatsen. U kunt onze TCU taxi’s zeer eenvoudig online of telefonisch boeken. U bent bij ons verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen, dus ook in Bunnik, en rondom Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s in uw omgeving. Het spreekt voor zich dat u in Bunnik altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u altijd op tijd op uw plaats van bestemming aankomt.

Merken die ons vertrouwen