Rolstoeltaxi

Rolstoelvervoer Utrecht  is ook vertrouwd met patiënten en ziekenvervoer in regio Utrecht. Wij maken uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs mbv moderne voertuigen. voor de beste service aan te bieden. Bent u gebonden aan een rolstoel, wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel en op tijd vervoerd wordt.
Al onze chauffeurs zijn intern getraind op de veiligheid van onze klanten en klantvriendelijkheid om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Wij zijn de beste in regio Utrecht daar zijn we trots op.
We zetten onze rolstoeltaxi vaak ook in voor afspraken ontslag of medische behandeling in ziekenhuis van zorginstellingen. Ook rijden we natuurlijk voor familie uitjes, woonwerkverkeer en naar begrafenissen.

Waarom rolstoeltaxi Utrecht.

  1. Voor dezelfde dag kunt u nog een rolstoeltaxi boek
  2. Heeft u zelf geen rolstoel? wij nemen rolstoel voor u mee  (zonder extra kosten).
  3. Vriendelijke en ervaren chauffeurs met de nodige opleidingen.
  4. Goedkoopste reguliere rolstoeltaxi in de regio Utrecht  (Bron. AD.nl)
  5. Wij halen en brengen u van de afdeling op.
Bereken uw ritprijs

Rolstoeltaxi Utrecht

We zetten onze rolstoeltaxi  vervoer  Utrecht vaak ook in voor afspraken bij ontslag of medische behandeling in ziekenhuizen of zorginstellingen Utrecht oa: Antonius ziekenhuis UtrechtNieuwegein ziekenhuis, dermatologisch centrum utrecht. Ook rijden wij met onze taxi voor familie uitjes, woonwerkverkeer en naar begrafenissen.

Wat kost een taxi / rolstoeltaxi? Bij Taxi Utrecht berekend u snel en eenvoudig uw taxi rit. Bent u overtuigd boek nu goedkope taxi online tot wel 40% korting. Of bel via 030 nummer: 030-7001290

Rolstoeltaxi

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Woon-werkverkeer

In samenwerking met UWV regelt Taxicentrale Utrecht Woon-werkverkeer, vervoer opmaat voor mensen met beperking die actief mee doen in onze samenleving. Het is ook ideale voor bedrijven en organisaties die verantwoord willen ondernemen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen in een taxi/rolstoeltaxi of met een taxibus naar hun werkplek. Naast het milieuvriendelijke karakter van gezamenlijk groepsvervoer borgt u met het woon-werkvervoer van Taxicentrale City Utrecht dat uw medewerkers op tijd en wel aanwezig zijn.

Vraag geheel vrijblijvend prijsopgave voor uw specifieke bestemming of gewenste route. Bel 030-700.1290 of mail ons [email protected]

Onze partners