Taxi Leidsche Rijn

Uw zekerheid

TCU Taxi Leidsche Rijn geeft u een scherpere prijs voor de taxirit als u bij ons online reserveert. De (lage) prijs wordt bepaald op basis van uw vertrekadres naar het adres waar wij u naar toe vervoeren. Fijn om te weten dat bij files of andere ongemakken uw afgesproken prijs vaststaat.

Goedkoop online reserveren

U boekt uw taxi goedkoper online omdat wij een lagere prijs kunnen hanteren door een goede planning te maken op basis van de vastgelegde taxiritten.

U boekt uw taxi goedkoper online omdat wij een lagere prijs kunnen hanteren door een goede planning te maken op basis van de vastgelegde taxiritten.

  • Een taxi in Leidsche Rijn voordelig en eenvoudig reserveren?
Dat kan bij TCU Taxi Leidsche Rijn. Wij halen u op tijd op en zorgen er voor dat u comfortabel en veilig met een luxe taxi en een nette, klantvriendelijke chauffeur naar uw bestemming in Nederland vervoerd wordt.

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Taxi Utrecht

Utrechtse taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit of beltaxi utrecht voor een vast tarief en betaal Online.

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Waarom u voor ons zou moeten kiezen


TCU Taxi heeft altijd taxi’s in Utrecht stad en omgeving rijden. Ook in Leidsche Rijn, De MeernVleuten rijden wij met onze luxe, nette taxi’s met vriendelijke taxichauffeurs zodat wij altijd snel bij u kunnen zijn.
U kunt betalen met iDeal, per pin of contant.

Altijd op tijd

Een taxi van TCU Taxi Leidsche Rijn is uw beste keuze als u gemakkelijk online of telefonisch te bestellen. TCU Taxi is altijd bij u in de buurt zodat u altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken en op tijd op uw plaats van bestemming kunt zijn. Ervaar onze betrouwbare service!

Voordelig

TCU Taxi heeft standaard lage tarieven, uitstekende service en bij ons is een afspraak een afspraak. Belangrijke zaken want mensen willen niet alleen de laagste prijs. maar ook een professionele en klantvriendelijke taxichauffeur met een luxe en nette taxi.

Merken die ons vertrouwen