Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een taxi?

U kunt bij ons via de website en telefonisch uw taxi boeken. Bij onze chauffeurs kunt u contant, met iDeal of per pin betalen.

Vervoer met kinderen zonder kinderstoeltjes in de taxi.

In Nederland zijn kinderstoeltjes in een taxi niet verplicht. Kleintjes mogen op schoot of kunnen gebruik maken van de heupgordel. Wij hebben daarom geen kinderstoeltjes in onze wagens.

Hoe werkt een pick-up vanuit Schiphol en andere luchthavens?

Wij houden uw vlucht via uw vluchtnummer in de gaten, wanneer u geland bent neemt onze chauffeur contact met u op om te pick-up plaats te bespreken. Dat zal in de algemene vertrekhal zijn boven uw aankomsthal.

Hoe kan ik de taxi annuleren of de rit wijzigen?

U kunt de taxi kosteloos annuleren tot 12 uur voor vertrek. wijziging kan u aangeven tot 1 uur voor aanvang van de rit.

Hoelang van te voren moet ik de taxi bestellen?

Online kunt u 1 uur voor vertrek een taxi reserveren. Telefonisch is dat 15 min voor aanvang van de rit. Ons advies: hoe eerder, hoe beter. mochten er wijziging plaats vinden dan is dat geen probleem

Merken die ons vertrouwen

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Taxi Utrecht

Utrechtse taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit of beltaxi utrecht voor een vast tarief en betaal Online.

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Waarom u voor ons zou moeten kiezen