Ziekenhuis vervoer

Ziekenhuis vervoer-zorgtaxi Utrecht

Taxicentrale Utrecht zet speciaal ingerichte taxi’s in voor ziekenhuis-vervoer. Met onze ziekenhuis vervoer of te wel zorg-taxi rijden wij in de regio-taxi Utrecht.

Al onze zorg-taxi’s zijn speciaal aangepast o.a.

  • Gemakkelijke in en uitstap.
  • Corona proef doorzichtig tussen schot tussen chauffeur en passagier.
  • Geschikt voor been in gips.
  • Met transport rolstoel (zonder extra kosten).
  • Uiterst zorgzaam en vriendelijk chauffeur.
  • Online kunt u goedkoop een taxi bestellen voor een vaste prijs.

Wanneer u medische zorg nodig heb en afhankelijk bent van een taxivervoer. Onze chauffeurs zorgen dat u veilig, op tijd en goedkoop vervoerd wordt.

Al onze chauffeurs zijn intern goed getraind. Zij beschikken over de nodige documenten voor gehandicapten- en rolstoelvervoer. Onze collega’s zijn zeer gemotiveerd en zijn allen uiterst vriendelijke chauffeurs. We zetten onze zorg-taxi’s voornamelijk naar een ziekenhuis bezoek of naar een zorginstelling voor een medisch behandeling. Wordt ook vaak ingezet bij een ziekenhuis ontslag , woon- werkverkeerbegrafenissen, en bruiloften etc.

Ziekenhuis vervoer

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

Bij online taxi reserveringen voor ziekenhuisvervoer kunnen wij u een lager tarief bieden omdat wij met een planning efficiënter kunnen werken.

Taxi via UWV:

Taxicentrale City Utrecht voert in samenwerking met UWV taxiritten uit met zorg taxi’s in de regio Utrecht.
Heeft u een zorgtaxi nodig? Binnen één uur staat onze taxi voor u klaar!

U kunt altijd om een prijsopgave vragen voor uw specifieke bestemming of gewenste route. Bel 030-700.1290 of mail ons [email protected]

Rolstoeltaxi met rolstoel

Wij staan ook bekend voor ons Rolstoelvervoer. Heeft u zelf geen rolstoel? Geen zorgen, bel ons en wij nemen en we nemen een transport rolstoel (kosteloos) voor u mee.

Wij werken vaak samen met de volgende zorginstellingen in regio UtrechtUMC-Utrecht, Nieuwegein ziekenhuis, Leidsche rijn ziekenhuis,  ziekenhuis Utrecht, Diaco Utrecht, Revalidatie Hoogstraat. Parkgraaf Utrecht.

Onze partners