Taxi Nieuwegein

Vrijblijvend uw taxirit bereken! Boek online voor een vast tarief uw taxirit in  de regio Utrecht en Nieuwegein . TCU taxi rijdt altijd met luxe en comfortabele taxi’s. Wordt door onze chauffeurs met passie vervoerd.

TCU Nieuwegein hanteert vaste prijzen voor online boekingen. De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- naar het bestemmingsadres . U bent verzekerd van de prijs, ook bij vertragingen.

Een professionele chauffeur, een nette taxi en toch een scherpe prijs!

Vervoer per taxi in de omgeving van Nieuwegein? Een taxi van TCU Taxi Nieuwegein staat voor u klaar! Eenvoudig en goedkoop online te bestellen. En natuurlijk met een nette taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Wij rijden met onze taxi’s en taxibusjes in en rondom Utrecht stad en Nieuwegein. u kunt altijd snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving bestellen. Bij TCU Nieuwegein heeft u altijd zekerheid dat u op tijd op uw bestemming aankomt!

Bereken uw ritprijs
Taxi Nieuwegein

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Nieuwegein

Bij TCU Taxi Nieuwegein kunt u van tevoren uw taxi tarief berekenen en direct uw taxi online reserveren. Telefonisch uw taxi in Nieuwegein bestellen kan natuurlijk ook altijd. TCU Taxi Nieuwegein geeft u standaard lage tarieven en een meer dan uitstekende service. door nette chauffeurs en wij houden ons aan onze afspraken en zijn wij altijd op tijd.
Betalingen kunnen eenvoudig via contant, met iDeal of per pin.

Taxi Nieuwegein is online de goedkoopste.

Goedkoop, veilig en aangenaam een taxi bestellen.

Goedkoop uw taxi online boeken? Ja, dat kan! Online krijgt u de scherpste prijs voor uw taxirit omdat wij onze online gereserveerde taxiritten beter kunnen inplannen. Wij zijn de goedkoopste reguliere rolstoeltaxi. Bron. (AD.nl Utrecht)

Onze partners