Taxi Nieuwegein Schiphol

Met taxi Nieuwegein rijden wij u met een luxe privé goedkope taxi door heel regio en natuurlijk ook naar Schiphol en Rotterdam Airport. Als u uw wensen tijdig aan ons doorgeeft zorgen wij voor een gepaste vervoer soort. Bij meer dan 4 personen zetten wij onze taxibusjes in. Onze  Wij rijden u met een rolstoeltaxi’s naar elke zorginstellingen door hele land. Bent u met een grote groepen zetten wij bus 8persoons bus in.

Met nette taxichauffeurs die klantvriendelijk en uiterst professioneel zijn. Ervaar de service en klantvriendelijkheid van TCU Taxi Nieuwegein Schiphol en naar alle vliegvelden.

Goedkoop online reserveren

Bestel goedkope taxi naar Schiphol online en ontvang een fikse korting op uw taxirit naar Airport Schiphol. De prijs is ook nog eens een vaste prijs, uw ritprijs is gegarandeerd ook bij files. Dat is een prettige bijkomstigheid van online reserveren.

Prijs & planning

Bij vooraf geboekte taxiritten naar Schiphol kunnen wij de prijzen lager houden omdat wij de planning hierop aanpassen. Zo kunnen chauffeurs en taxi’s efficiënter ingezet worden.

Direct een taxi naar Schiphol? +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

Taxi Nieuwegein Schiphol

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Bij TCU Taxi Nieuwegein kunt u van tevoren uw taxirit berekenen en direct uw taxi online reserveren. Telefonisch uw taxi in Nieuwegein bestellen kan natuurlijk ook altijd. TCU Taxi Nieuwegein geeft u standaard lage tarieven, een meer dan uitstekende service door nette chauffeurs en wij houden ons aan onze afspraken.
Betalingen kunnen ook eenvoudig; contant, met iDeal of per pin.

Een professionele chauffeur, een nette taxi en toch een scherpe prijs!

Vervoer per taxi in de omgeving van Nieuwegein? Een taxi van TCU Taxi Nieuwegein staat voor u klaar! Eenvoudig goedkoop online te bestellen. Natuurlijk met een nette taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Wij rijden met onze taxi’s en taxibusjes in en rondom Utrecht stad, dus ook in Nieuwegein, dus u kunt altijd snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving bestellen. Voor u de zekerheid dat u op tijd op de plaats van uw bestemming aankomt.

Onze partners