Taxi Maarssenbroek Schiphol

Met onze luxe privé taxi brengen wij u veilig en comfortabel naar luchthaven Schiphol. Uiteraard stellen wij ons in dienst van uw wensen. Wel of geen kinderzitje, bagage, rolstoel, een luxe taxi tot aan 4 personen of een taxibusje voor vervoer van meer dan 4 personen. Vanzelfsprekend met nette chauffeurs die uiterst klantvriendelijk en professioneel zijn. Ervaar onze service!

Boek online en ontvang hoge korting op uw ritprijs naar Schiphol. Daarnaast is de prijs een vaststaande prijs. Dat is een prettige bijkomstigheid van online reserveren.

Efficiëntie

Bij online boekingen kunnen wij u de taxirit naar Schiphol goedkoper aanbieden omdat we deze vastgelegde ritten vroegtijdig in de planning kunnen opnemen en onze taxi’s dus efficiënter kunnen inzetten. Direct een taxi naar Schiphol nodig? Bel +31.(0)30.7001290 U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

Taxi Maarssenbroek Schiphol

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Maarssenbroek Schiphol

U kunt bij ons eenvoudig uw taxirit online berekenen door vertrek- en aankomstadres en aantal personen in te geven en dan direct een taxi reserveren.

Taxi Maarssenbroek Schiphol rijdt met nette, professionele en klantvriendelijke taxi chauffeurs. Uiteraard met luxe taxi’s voorzien van navigatie en airco, taxi’s die geschikt zijn voor rolstoelvervoer, taxibusjes voor groepsvervoer en rekening houdend met uw wensen. Ook voor zakelijke ritten naar Schiphol staan wij voor u klaar.

Taxi Maarssenbroek Schiphol hoeft het gelukkig niet alleen van de lage prijzen te hebben want mensen willen natuurlijk ook graag met een professionele chauffeur en luxe taxi naar Schiphol gebracht worden.

Het betalen van uw taxirit is eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

Onze partners