Taxi Breukelen

Een taxi of taxibus in Breukelen online reserveren? TCU Taxi Breukelen brengt u naar iedere bestemming in Nederland en verder. Met een privé taxi en ervaren, nette en professionele taxichauffeurs.

Prijsgarantie

TCU Taxi Breukelen bied u de zekerheid over de prijs van uw online gereserveerde taxirit die op basis van het vertrek- en bestemmingsadres wordt vastgesteld. De afgesproken prijs staat voor u vast, ongeacht eventuele files.

Online reserveren

Bij online boekingen kunnen wij een scherpere prijs hanteren omdat wij ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten.

Taxi Breukelen

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

TCU Taxi heeft altijd taxi’s in de omgeving van Breukelen en Utrecht rijden. U kunt bij ons eenvoudig online uw taxi boeken en u bent verzekerd van nette taxichauffeurs.

U kunt op diverse manieren betalen; per pin, contant of met iDeal.
TCU Taxi staat hoog aangeschreven door de lage tarieven, de betrouwbaarheid en de meer dan uitstekende service van ons taxibedrijf.

Het gaat mensen niet alleen om de laagste prijs maar ook om een goede, nette taxi met professionele chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi Breukelen is zeker aan te raden als u een taxi in Breukelen nodig heeft. U kunt onze taxi’s online boeken maar u kunt ons ook bellen. U bent in elk geval verzekerd van een taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk. Onze taxi’s rijden in Breukelen en omgeving Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s. Het spreekt dan ook voor zich dat u in Breukelen altijd snel een taxi tot uw beschikking hebt zodat op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Onze partners