Gehandicapten taxi Utrecht

Taxicentrale City Utrecht heeft ook gehandicapten taxi’s voor ziekenvervoer en rolstoelvervoer.

Als u gehandicapt ben en afhankelijk bent van een gehandicapten taxi zorgen onze chauffeurs er voor dat u veilig en op tijd vervoerd wordt.
Al onze chauffeurs beschikken over de nodige documenten voor gehandicapten- en rolstoelvervoer. Onze chauffeurs zijn intern getraind op klantvriendelijkheid en veiligheid. We zetten onze gehandicaptentaxi’s in voor gehandicaptenvervoer naar een ziekenhuis of medisch specialist in verband met een medische behandeling, ontslag na een behandeling, woon- werkverkeer, begrafenissen et cetera.

Een rolstoel nodig?

“Indien gewenst wij brengen u tot aan de afdeling en halen wij daar ook weer op”.

Vaste prijzen

Bij online bestellingen voor een gehandicapten taxi bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

gehandicapten taxi utrecht

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Gehandicapten taxi Utrecht

Gehandicapten taxi Utrecht

In Utrecht en omliggende plaatsen zijn onze rolstoel taxi’s en taxibusjes eenvoudig online of telefonisch te bestellen. Met klantvriendelijke, hulpvaardige taxichauffeurs en een rolstoel taxi die aan alle wettelijke eisen voldoet.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
In Utrecht staan wij bekend om onze uitstekende rolstoel taxiservice en de uitmuntende dienstverlening van ons taxibedrijf.
Mensen willen niet alleen een goedkope rolstoel taxi maar ook een hulpvaardige, ervaren chauffeur en een rolstoel taxi die van alle gemakken is voorzien.

Of het nu gaat om een bezoek aan een dokter, ziekenhuis, tandarts, fysiotherapeut of gewoon om familiebezoek; als u rolstoel afhankelijk bent en zich in Utrecht dient te verplaatsen met een rolstoel taxi kunt kunt u onze rolstoel taxi bestellen zodat u zeker weet dat uw vervoer in orde is. Met een hulpvaardige taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met onze rolstoel taxi of taxibusjes bent u in Utrecht en omgeving verzekerd van vervoer met alle hulp die u nodig hebt!

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of

Onze partners