Cheap Taxi Utrecht

Een Cheap taxi in Utrecht nodig? TCU Taxi Utrecht heeft comfortabele taxi’s voor degenen die een goedkope taxi willen! Alle taxi’s zijn online te reserveren. Uiteraard met een nette chauffeur.

Goedkope taxi’s & vaste prijzen

Onze cheap taxi’s in Utrecht zijn online te boeken tegen een van te voren vastgelegde prijs. Deze prijs voor de voordelige taxi is voor u de zekerheid van dat, ook bij files of andere vertragingen, niet meer hoeft te betalen dan vooraf is vastgelegd.

Online reserveren

Bij online bestellingen van taxi’s in Utrecht kunnen wij onze taxi’s en chauffeurs goed inplannen. Daarom kunnen wij bij online bestellen scherpere tarieven hanteren.

Cheap Taxi Utrecht

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Cheap Taxi Utrecht

Cheap taxi Utrecht

Cheap taxi’s in Utrecht zijn er genoeg maar bij ons kunt u telefonisch of online reserveren. U bent verzekerd van hulpvaardige, vriendelijke chauffeurs en een taxi die aan al uw wensen voldoet.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
Wij staan vanwege onze dienstverlening in Utrecht bekend om onze service die.
Mensen kiezen voor een ‘cheap’ taxi in Utrecht maar willen ook graag een professionele, ervaren chauffeur.

Een cheap taxi is aan te bevelen als u zich in Utrecht wilt laten vervoeren. U kunt onze taxi’s online boeken zodat u zeker weet dat u op tijd bent en een nette, professionele taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Dat is voor uw wel zo vertrouwd!

Met een cheap taxi van TCU bent u in Utrecht verzekerd van een goedkope maar luxe taxi!

Onze partners