Taxi Stad Utrecht

Taxi Stad Utrecht

Taxi stad Utrecht is een solide taxibedrijf als het gaat om prijs en service. Wij zijn al jaren actief taxi in de regio Utrecht en bieden niet alleen de laagste prijs maar ook een luxe taxi met een nette chauffeur. Wij rijden u van deur tot deur naar uw bestemming, veilig en comfortabel!

Regiotaxi Utrecht

Naast WMO vervoer bieden wij ook goedkope taxi ritten aan in de regio Utrecht (bron. AD.nl Utrecht). Regio taxi Utrecht rijdt gecombineerde ritten, dit houdt in dat wij via meerdere adressen rijden in plaats van rechtstreeks naar uw bestemming. Bij TCU-taxi Utrecht heeft u privé taxi en wordt u rechtstreeks naar uw bestemming gebracht. Daarnaast bent u verzekerd van schone taxi’s en nette taxichauffeurs.

Wij doen alles om onze klanten een optimale service te verlenen. Het reserveren van een taxi is ook heel eenvoudig online te boeken. Mocht u toch problemen hebben staan onze collega’s u graag te woord om u te helpen. Bel ons gerust.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.

Een taxi is zeker aan te raden als u zich in en om Utrecht wenst te verplaatsen. Veel van onze taxiritten gaan naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, het centraal museum of het Dick Bruna huis. U kunt onze taxi’s op straat aanhouden of gebruik maken van de taxistandplaatsen. zo weet u ook zeker dat u een chauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. De grootste standplaatsen zijn bij het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg. U kunt natuurlijk ook uw taxi reserveren via deze website.

taxibusje-utrecht
truck

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer arrow
truck

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer arrow
truck

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer arrow
truck

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer arrow

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

taxibusje-utrecht

Taxi stad Utrecht bied u de beste prijs voor een taxirit. De ritprijs wordt bij de online reservering op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

Online boeken

Bij online reserveringen kunnen wij ons routes efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online boekingen een scherpe prijs kunnen hanteren.