Rolstoeltaxi

Rolstoeltaxi

Rolstoelvervoer Utrecht is ook vertrouwd met patiënten en ziekenvervoer in regio Utrecht. Wij maken uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs m.b.v. moderne voertuigen. voor beste service aan te bieden. Bent u gebonden aan een rolstoel, wij zorgen dat u veilig en comfortabel en op tijd vervoerd wordt.

Al onze chauffeurs zijn intern getraind op veiligheid van onze klanten en klantvriendelijkheid om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Wij zijn de beste in regio Utrecht daar zijn we trots op.

We zetten onze rolstoeltaxi vaak ook in voor afspraken ontslag of medische behandeling in ziekenhuis of zorg instellingen. Ook rijden we natuurlijk voor familie uitjes, woonwerkverkeer en naar begrafenissen.

  • Voor de zelfde dag nog kunt u een rolstoeltaxi boeken.
  • Heeft u zelf geen rolstoel? wij nemen rolstoel voor u mee (zonder extra kosten).
  • Vriendelijk en ervaren chauffeurs met nodige opleidingen.
  • Goedkoopste reguliere rolstoeltaxi in de regio Utrecht (Bron. AD.nl)
  • Wij halen en brengen u van de afdeling op.
  • Bent u +65 plus dan krijgt u altijd 15% korting op de ritprijs die taximeter aangeeft.
Rolstoeltaxi Utrecht

We zetten onze rolstoeltaxi vervoer Utrecht vaak ook in voor afspraken bij ontslag of medische behandeling in ziekenhuizen of zorginstellingen Utrecht oa: Antonius ziekenhuis Utrecht, Nieuwegein ziekenhuis, dermatologisch centrum utrecht. Ook rijden wij met onze taxi voor familie uitjes, woonwerkverkeer en naar begrafenissen.

Wat kost een taxi / rolstoeltaxi? Bij Taxi Utrecht berekend u snel en eenvoudig uw taxi rit. Bent u overtuigd boek nu goedkope taxi online tot wel 40% korting. Of bel via 030 nummer: 030-7001290

taxibusje-utrecht
truck

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer arrow
truck

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer arrow
truck

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer arrow
truck

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer arrow

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

taxibusje-utrecht
Woon-werkverkeer

In samenwerking met UWV regelt Taxicentrale Utrecht Woon-werkverkeer, vervoer opmaat voor mensen met beperking die actief mee doen in onze samenleving. Het is ook ideale voor bedrijven en organisaties die verantwoord willen ondernemen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen in een taxi/rolstoeltaxi of met een taxibus naar hun werkplek. Naast het milieuvriendelijke karakter van gezamenlijk groepsvervoer borgt u met het woon-werkvervoer van Taxicentrale City Utrecht dat uw medewerkers op tijd en wel aanwezig zijn.

Vraag geheel vrijblijvend prijsopgave voor uw specifieke bestemming of gewenste route. Bel 030-700.1290 of mail ons info@taxicentralecityutrecht.nl