Wachttijd & wachttarief

Taxicentrale City Utrecht gerechtigd direct wachttarief in rekening te brengen indien de passagier niet op het afgesproken tijdstip aanwezig is en, indien een taxi op afroep wordt besteld, vanaf het moment dat de taxi aankomt.

Het wachttarief bedraagt €40,65 per uur.

Uurtarief

Het is mogelijk één of meerdere taxi’s per uur te huren incl. chauffeur. De prijs voor de Mercedes E is €55 per uur (ex. btw), voor de Mercedes Busje/rolstoeltaxi is dit €65 per uur (ex. btw)..

Voor het opwachten van gasten op Schiphol bieden wij drie opties. Voor alle drie de opties geldt dat de taxi vooraf gereserveerd dient te worden en naam, mobiel telefoonnummer en het vluchtnummer van de passagier verstrekt dienen te worden.

Opwachten bij het Meeting Point (VIP pick-up): Tenzij anders overeengekomen zal onze chauffeur, vanaf 40 minuten na het landen van het vliegtuig van de passagier, wachten op de passagier bij het Meeting Point op Schiphol Plaza. Vanaf aankomst van de taxi op Schiphol wordt, tenzij anders overeengekomen, 40 minuten na het landen van het vliegtuig van de passagier, wachttarief in rekening gebracht.

Ophalen op Schiphol Plaza (Basic pick-up): Bij aankomst op Schiphol Plaza belt de passagier Taxicentrale City Utrecht Binnen 30 minuten haalt de chauffeur de passagier op. De passagier wacht op de taxi, er wordt geen wachttarief in rekening gebracht.

Annuleren

Tot één uur voor vertrek is het mogelijk kosteloos een taxi te annuleren. Indien een taxi later wordt geannuleerd, is gerechtigd 50% van de ritprijs in rekening te brengen. Wordt een rit niet geannuleerd voor vertrek (de rit is loos) is Taxicentrale City Utrecht gerechtigd de ritprijs plus eventueel wachttarief in rekening te brengen.

Indien er meer dan één taxi wordt gereserveerd, geldt dat men tot twee uur voor vertrek kosteloos kan annuleren. Wordt er later geannuleerd, wordt de ritprijs plus eventueel wachttarief in rekening gebracht.

Indien er meer dan vijf taxi’s worden gereserveerd, geldt dat men tot twee dagen voor vertrek kosteloos kan annuleren. Wordt er later geannuleerd, wordt de ritprijs plus eventueel wachttarief in rekening gebracht.

Indien een taxi op afroep wordt besteld en de passagier niet aanwezig is, is gerechtigd Taxicentrale City Utrecht €25 in rekening te brengen. Taxicentrale City Utrecht zal contact opnemen met de persoon die de taxi heeft besteld om te verifiëren of de passagier daadwerkelijk niet meer aanwezig is.

Een rit wordt loos beschouwd wanneer Taxicentrale City Utrecht geen bericht heeft ontvangen, de passagier niet telefonisch bereikbaar is, en de passagier 10 minuten na het afgesproken tijdstip niet aanwezig is.

Een rit vanaf Schiphol wordt loos beschouwd wanneer de passagier en/of besteller van de taxi niet telefonisch bereikbaar is en:
– in geval van Opwachten bij het Meeting Point, de passagier zich na één uur na landing niet heeft gemeld bij het meeting point;

Betaling met PIN/creditcard

Alle taxi‘s zijn voorzien van PIN- en creditcard-betaalmogelijkheid. Taxicentrale City Utrecht behoudt zich het recht extra kosten van creditcard betalingen door te belasten.

Overige voorwaarden. Taxicentrale City Utrecht behoudt zich het recht tarieven te wijzigen en bovenstaande voorwaarden aan te passen.

Voor de overige voorwaarden wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden voor Taxivervoer uitgegeven door de KNV Taxi

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.