Zorgtaxi Utrecht Header Menu

Zorgtaxi Utrecht

Bent u opzoek naar zorgvervoer? Taxicentrale Utrecht regelt het vervoer van patiënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking van en naar zorginstellingen ziekenhuis. mensen die extra zorg nodig hebben. Onze chauffeurs hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en zijn ervaren in de omgang met de mensen die extra zorg nodig hebben. De dagelijkse van het vervoer naar dagbestedingen, revalidatiecentra, activiteitencentra, psychogeriatrische dagopvang. Wij zorgen ervoor dat er vaste chauffeurs worden ingepland en dat de voertuigen volledig zijn aangepast aan de wensen en veiligheid van de reiziger.

Wat is Zorgvervoer?

Een zorg-taxi is zittend zieken (medisch) vervoer per taxi of rolstoeltaxi als je een medische behandeling nodig hebt. Voorbeelden hiervan zijn behandelingen in een ziekenhuis, revalidatiecentrum, een praktijk voor fysiotherapie of een zorginstelling. Afhankelijk van de zorgverzekeraar gaat het meestal via een declaratie formulier.

Bij langdurige medische behandeling zoals o.a. radio- en/of chemotherapie of nierdialyse wordt een gecontracteerde vervoerder toegewezen in de regio. Er dient wel een “vervoersmachtiging” te worden aangevraagd via een specialist bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van elke situatie kan er afgeweken worden gecontacteerde vervoerder.

taxibusje-utrecht
truck

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer arrow
truck

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer arrow
truck

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer arrow
truck

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer arrow

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

taxibusje-utrecht

TCU Taxi Utrecht bied u maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij het online boeken op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

Online taxi bestellen.

Bij het online reserveren van een taxi kunnen wij ons wagenpark efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online reserveringen een scherpe prijs kunnen hanteren.