Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Taxi Utrecht, voor al uw PERSONENVERVOER in en omgeving Utrecht.

Per taxi of taxibus brengen en halen wij u op naar de bestemming van keuze. U reist bij ons in een moderne en comfortabele taxi of taxibus. We kunnen diverse vervoersvormen op maat aanbieden.  We onderscheiden ons in service opmaat en beschikken over ervaren, klantvriendelijke nette chauffeurs. U bent zeker van een luxe en comfortabele rit als u voor Taxicentrale City Utrecht kiest. Voor een goede service  moet een taxibedrijf en zijn personeel flexibel en tolerant zijn tenslotte geen één taxiritje is het zelfde.

Prijs Garantie:

Taxi Utrecht bied u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

Bereken eerst uw rit & bestel online tot wel 40% korting

Direct taxi nodig Bel: +31.(0)30.700.1290

Hartje Utrecht

Dom in Utrecht

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Prijsgarantie

Bij online bestellingen bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

"Snel en goedkoop behulpzaam chauffeurs altijd vriendelijk met nette autos."

- Fabienne Drent (Utrecht)

Bestel taxi vanuit de volgende regio's

Staat uw regio er niet bij?
Bel ons en we zorgen er voor dat een taxi naar u toe komt!