Taxi Vleuten

Snel een goedkope taxi in Vleuten en taxi Woerden nodig? Bij TCU Taxi Vleuten kunt u snel en simpel uw taxi online reserveren of taxi bellen. Wij brengen u voordelig, veilig en comfortabel met een luxe taxi en nette taxichauffeur naar uw bestemming.

Vaste voordelige prijs

Bij TCU Taxi Vleuten bent u er van verzekerd dat de scherpe prijs van uw taxirit voor u vaststaat. U boekt eenvoudig online uw taxi waarbij de prijs wordt vastgelegd aan de hand van uw vertrekadres en bestemmingsadres. Ook bij files of andere vertragingen!

Goedkoop online uw taxi reserveren
Dat kan bij TCU Taxi Vleuten tegen een zeer scherpe prijs omdat wij aan de hand van de online reserveringen elke dag weer de beste planning voor die dag kunnen maken. Direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Vleuten

Bij TCU Taxi Vleuten kunt in de omgeving van Utrecht, dus ook in Vleuten, eenvoudig online of telefonisch uw taxi in Vleuten reserveren.
Ook het afrekenen in de taxi is eenvoudig; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Vleuten heeft hanteert scherpe tarieven, service is vanzelfsprekend en bij ons is een afspraak een afspraak.

Een laag tarief voor een taxirit  met een luxe taxi en een professionele chauffeur.

De taxi’s van TCU Taxi Vleuten zijn echt makkelijk online te bestellen en u heeft dan altijd de zekerheid dat de chauffeur in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze nette, luxe taxi’s en taxibusjes rijden in Vleuten en in en rondom Utrecht. Zodat u snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving kunt bestellen en op tijd op uw plaats van bestemming aankomt. Bij ons bent u er van verzekerd dat wij op tijd rijden en een goede taxiservice verlenen.

Onze partners