Taxi Utrecht Stad

Heeft u een taxi in Utrecht stad nodig? Wij brengen u veilig en comfortabel naar elke plaats van bestemming. Wij beschikken over ervaren, klantvriendelijke en nette chauffeurs.

Online boeken

Bij online reserveringen kunnen wij ons wagenpark efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online boekingen een scherpe prijs kunnen hanteren.

Voordelig reserveren
Als u online uw taxi reserveert krijgt u van ons hoge kortingen. Direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290
Taxi Utrecht Stad

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Utrecht Stad

TCU Taxi Utrecht Stad heeft altijd taxi’s in Utrecht en in de omgeving van Utrecht rijden. TCU beschikt over nette auto’s, nette taxichauffeurs en u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi in Utrecht boeken tegen zeer scherpe tarieven.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, per pin of met iDeal.
TCU Taxi Utrecht Stad staat bekend om de scherpe prijzen, de uitstekende service en de afspraak is afspraak mentaliteit.
Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Als u zich in en om Utrecht wenst te verplaatsen is een taxi van TCU Taxi Utrecht Stad zeker aan te bevelen. Wij hebben vaak taxiritten naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, het centraal museum of het Dick Bruna huis. Onze taxi’s kunt u op straat aanhouden of u vindt ons bij één van de taxistandplaatsen. Dan weet u dat dat u een chauffeur hebt die in het bezit is in van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. De grootste taxi standplaatsen in Utrecht zijn het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg. U kunt uw taxi ook reserveren via deze website.

Onze partners