Taxi Houten Schiphol

Wij zijn op tijd bij u thuis of op het werk en brengen u met onze luxe privé taxi naar luchthaven Schiphol. Onze service is gericht op uw wensen en altijd op maat. Uiteraard ook bij vervoer naar Schiphol en bij zakelijk vervoer. Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk en professioneel zodat u een prettige taxirit beleeft.

Bij online boekingen geven wij u een scherpe vaststaande prijs voor een taxirit. Op basis van uw vertrekadres wordt vooraf vastgesteld wat uw rit naar Schiphol kost. De vastgestelde prijs is de prijs die u betaalt. Ook bij vertragingen.

Efficiënt 

Bij online boekingen kunnen wij u de taxirit naar Schiphol goedkoper aanbieden omdat we deze vastgelegde ritten vroegtijdig in de planning kunnen opnemen en onze taxi’s dus efficiënter kunnen inzetten. Direct een taxi naar Schiphol nodig? Bel +31.(0)30.7001290 U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

Taxi Houten Schiphol

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Houten Schiphol

Een taxi van Houten naar Schiphol bestellen? Dat kan eenvoudig en voordelig bij TCU Taxi Houten Schiphol. Altijd met luxe taxi’s en taxichauffeurs die in het bezit zijn van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxirit eenvoudig online berekenen en meteen een taxi bestellen.

TCU Taxi Houten Schiphol heeft een wagenpark met luxe privé taxi’s en taxibusjes. Daarbij krijgt u nette, klantvriendelijke, professionele chauffeurs. Naast het feit dat u uw taxi naar Schiphol bij ons eenvoudig online kan reserveren is ook het betalen van uw taxirit eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Houten Schiphol hoeft het vanwege de verregaande service en de betrouwbaarheid gelukkig niet alleen van de lage prijzen te hebben want mensen willen ook graag met een goede taxi en een nette chauffeur naar Schiphol gebracht worden.

Onze partners