Taxi De Meern Schiphol

Wij halen u op en brengen u met onze luxe taxi rijden wij naar Schiphol. Uw kunt bij ons op onze website taxi rit prijs berekenen en met iDeal of per pin betalen. Contant kan natuurlijk ook. Onze service is altijd maatwerk. Ook bij zakelijk- en groepsvervoer. Het spreekt voor zich dat onze chauffeurs professioneel en klantvriendelijk zijn.

Prijsgarantie

Bij online gereserveerde taxiritten geven wij u de zekerheid over de vaste prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook vast, ook als er tijdens de taxirit vertragingen zijn.

Online reserveren

Online reserveringen zijn zijn bij ons goedkoper omdat we bij online reserveringen minder handelingen te verrichten hebben en ons wagenpark effectiever kunnen inzetten.

Taxi De Meern Schiphol

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi De Meern Schiphol

Een taxi vanuit de Meern of omgeving de Meern naar Schiphol boeken? Reserveer dan eenvoudig online bij TCU Taxi de Meern Schiphol. Bellen kan natuurlijk ook. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met TCU Taxi de Meern Schiphol bent u altijd verzekerd van nette privé taxi’s en taxibusjes met nette en professionele chauffeurs. Uw taxi naar Schiphol is bij ons niet alleen zeer eenvoudig online te reserveren maar ook het betalen van uw taxirit kan eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi de Meern staat bekend om de lage prijzen maar ook om de service en de betrouwbaarheid van het bedrijf. Al jaren staat TCU voor kwaliteit en service waardoor u altijd op tijd op Schiphol arriveert.

Mensen kiezen voor een taxi naar Schiphol niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag een goede taxi en een nette chauffeur.

Onze partners