Taxi Bunnik Schiphol

Taxi Bunnik Schiphol:

Wij halen u op en brengen u met een luxe taxi en professionele chauffeur naar Schiphol. U kunt bij onze taxichauffeurs contant betalen, met iDeal of per pin. Onze service is altijd gericht op uw wensen. Dat geldt ook ook bij zakelijk en groepsvervoer. Onze professionele chauffeurs zijn altijd klantvriendelijk en gericht op service.

Prijsgarantie

Bij online reserveringen weet u zeker dat de prijs van uw taxirit gebaseerd is op het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook vast, ongeacht of er files of andere vertragingen zijn tijdens de taxirit.

Online boeken

Online boekingen zijn zijn bij ons tot soms wel 40% lager geprijsd omdat we bij vastgelegde ritten minder handelingen te verrichten hebben en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. En dat is in uw voordeel!

Direct een taxi naar Schiphol nodig? +31.(0)30.7001290

Taxi Bunnik Schiphol

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.
Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Bunnik Schiphol

Met de taxi van Bunnik naar Schiphol tegen een laag tarief? Kies dan voor TCU Taxi Bunnik Schiphol. Onze professionele en klantvriendelijke chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxi van Bunnik naar Schiphol eenvoudig online berekenen en direct boeken of telefonisch bestellen.

Met TCU Taxi Bunnik Schiphol bent u er van verzekerd dat uw vervoerd wordt met een privé taxi met een professionele chauffeur. Uw taxi van Bunnik naar Schiphol is bij ons niet alleen zeer eenvoudig online te reserveren maar ook het betalen van uw taxirit kan eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Bunnik staat goed aangeschreven vanwege de lage tarieven, de extra  service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf. Al jaren kunnen onze klanten er van op aan dat zij altijd op tijd op Schiphol arriveren.

Mensen kiezen niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag goede service, een goede taxi en een nette chauffeur.

Onze partners