Taxi Bilthoven Schiphol

Onze chauffeur met luxe privé taxi haalt u op en brengt u naar Schiphol. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat. Het spreekt voor zich dat onze taxichauffeurs klantvriendelijk en professioneel zijn.

Online prijs garantie

Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen of files zijn.

Online boeken?

Online reserveringen zijn goedkoper omdat we bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. Direct een taxi naar Schiphol nodig? +31.(0)30.7001290

Schipholvervoer

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.
Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Een taxi vanuit Bilthoven naar Schiphol nodig? Kies dan voor een taxi van TCU Taxi Bilthoven Schiphol met een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxi naar Schiphol telefonisch bestellen maar ook online boeken via deze website.

Met TCU Taxi Bilthoven Schiphol bent u verzekerd van privé taxi’s en taxibusjes met professionele chauffeurs. U kunt bij ons eenvoudig online uw taxi naar Schiphol reserveren. Betalen kan contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Bilthoven staat zeer goed aangeschreven omdat onze prijzen, onze service en onze betrouwbaarheid al jaren van zeer goede kwaliteit is.
Mensen kiezen voor een taxi naar Schiphol niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag een luxe privé taxi met nette chauffeur.

Onze partners