• 030 - 700 12 90
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ziekenvervoer – Rolstoeltaxi

 

Bent u gebonden aan een rolstoel, met onze ervaren chauffeurs zorgen we dat u veilig comfortabel en op tijd vervoerd wordt.
We zetten onze rolstoeltaxi in voor afspraken bij ziekenhuizen of ontslag uit ziekenhuizen, en naar een revalidatie centrum, begrafenissen etc. U heeft zelf geen geen eigen rolstoel, en heeft u wel nodig, geen zorgen we nemen gewoon een rolstoel mee. Maak een afspraak over rolstoelvervoer en andere speciale vervoerswensen.

Ook vertrouwd met ziekenvervoer! Al onze chauffeurs hebben de nodige documenten voor rolstoelvervoer en zijn intern getraind op klantvriendelijkheid en om service verlenen. We verlenen een uitstekende service met de intentie om alle klanten tevreden te stellen. Wij zijn zowel online als telefonisch 24/7 bereikbaar.

Direct rolstoelvervoer nodig? Binnen één uur staat een rolstoeltaxi voor u klaar!

Taxi via UWV

Taxicentrale City Utrecht in samenwerking met UWV voert taxiritten uit voor mensen met een beperking in de regio Utrecht.

 

Taxi voor mindervalide

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Prijsgarantie

Bij online bestellingen bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

"Snel en goedkoop behulpzaam chauffeurs altijd vriendelijk met nette autos."

- Fabienne Drent (Utrecht)

Bestel taxi vanuit de volgende regio's

Staat uw regio er niet bij?
Bel ons en we zorgen er voor dat een taxi naar u toe komt!