Rolstoel Taxi Utrecht

Een rolstoeltaxi in Utrecht nodig? TCU Taxi Utrecht heeft veilige en comfortabele rolstoel taxi’s en taxibusjes voor elke gelegenheid! Alle rolstoel taxi’s zijn ook online te boeken. Vanzelfsprekend met hulpvaardige taxichauffeurs.

  Voor de zelfde dag nog kunt u een rolstoeltaxi bestellen.
  Heeft u zelf geen rolstoel? Wij nemen rolstoel voor u mee (zonder extra kosten).
  Vriendelijk en ervaren chauffeurs met nodige opleidingen.
  Goedkoopste reguliere rolstoeltaxi in de regio Utrecht (Bron. AD.nl)
  Wij brengen u en halen u van de afdeling op.
  Bent u +65 plus dan krijgt u altijd 15% korting op de ritprijs die de meter aangeeft.

Vaste prijzen

Onze rolstoel taxi’s in  Utrecht zijn online te reserveren tegen een van te voren afgesproken prijs. Deze vastgelegde prijs voor de rolstoeltaxi is voor u gegarandeerd, ook bij files of andere vertragingen.

Online boeken

Bij online boekingen van uw rolstoel taxi’s in Utrecht kunnen wij onze (rolstoel) taxi’s en taxi chauffeurs inzetten daar waar nodig. Daarom kunnen wij bij online boekingen vaste, lage tarieven aanbieden.

Rolstoel Taxi Utrecht

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Rolstoel Taxi Utrecht

In Utrecht en omliggende plaatsen zijn onze rolstoel taxi’s en taxibusjes eenvoudig online of telefonisch te bestellen. Met klantvriendelijke, hulpvaardige taxichauffeurs en een rolstoel taxi die aan alle wettelijke eisen voldoet.

U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
In Utrecht staan wij bekend om onze uitstekende rolstoel taxiservice en de uitmuntende dienstverlening van ons taxibedrijf.
Mensen willen niet alleen een goedkope rolstoel taxi in Nieuwegein maar ook een hulpvaardige, ervaren chauffeur en een rolstoel taxi die van alle gemakken is voorzien.

Of het nu gaat om een bezoek aan een dokter, ziekenhuis, tandarts, fysiotherapeut of gewoon om familiebezoek; als u rolstoel afhankelijk bent en zich in Utrecht dient te verplaatsen met een rolstoel taxi kunt kunt u onze rolstoel taxi bestellen zodat u zeker weet dat uw vervoer in orde is. Met een hulpvaardige taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met onze rolstoel taxi of taxibusjes bent u in Utrecht verzekerd van vervoer met alle hulp die u nodig hebt!

Onze partners