groepsvervoer

Taxibus Utrecht

Bij Taxi Utrecht regelt u groepsvervoer snel en gemakkelijk op maat en u kunt bij ons ook nog eens goedkoop taxi bus bestellen. Wij beschikken over een wagenpark met meerdere taxibusjes t/m 8 personen.

Al vanaf 5 personen zetten wij een taxibus in voor Schiphol vervoer, festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes pendeldiensten en naar begrafenissen etc.

Groepsvervoer

Wij verzorgen taxibussen en speciaal vervoer in de regio’s van o.a. Utrecht Schiphol Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Bunnik, Bilt, Bilthoven, Breukelen, Zeist, Driebergen, Doorn, Vleuten en taxi Maarssen, Maartensdijk en Groenekan.

Woon-werkvervoer

Woon-werkvervoer is de ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die verantwoord willen reizen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen in een taxi/rolstoeltaxi of een busje naar hun werkplek op kantoor of daarbuiten.

Naast het milieuvriendelijke karakter van gezamenlijk groepsvervoer borgt u met het woon-werkvervoer van Taxicentrale City Utrecht dat uw medewerkers op tijd en wel aanwezig zijn.

Privé Schiphol Taxi

Met een taxi of taxibusje van Taxicentrale City Utrecht rijdt u altijd privé. Er rijden geen vreemde mensen meen in combinatie met u.

Wanneer een Schiphol taxi-taxibus bestellen

Heeft u per direct een taxi nodig naar Schiphol? geen paniek wij hebben altijd wel een taxi of een taxibusje in de buurt rijden die wij direct kunnen inzetten.

taxibusje-utrecht
truck

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer arrow
truck

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer arrow
truck

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer arrow
truck

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer arrow

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

taxibusje-utrecht
Groepsvervoer

Wij halen u op met een van onze luxe taxi’s en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen aan op maat