Boek goedkoper met TCU Taxi Utrecht

“Bereken vrijblijvend uw ritprijs & boek online”

 
 

Taxicentrale City Utrecht

Taxicentrale Utrecht is de taxi service in de regio Utrecht waar een hoge kwaliteit en comfort gegarandeerd worden. Wij maken gebruik van ervaren taxichauffeurs m.b.v. moderne voertuigen om u de beste service te bieden. Onze chauffeurs kennen de stad Utrecht als geen ander en zullen u veilig en snel naar uw bestemming brengen.

Voordelig Taxi vervoer

Bent u opzoek naar een voordelige Taxi? Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar in de regio Utrecht. Daarnaast bieden wij taxivervoer aan naar diverse luchthavens zoals Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Door het bieden van vaste en voordelige tarieven vervoeren wij onze klanten zorgeloos naar de airport. Zo begint uw vakantie al met een comfortabele taxi rit!

Een vaste voordelige ritprijs

Wanneer u via onze website een taxi rit boekt bent u verzekerd van een vaste lage ritprijs. U weet dus van te voren precies wat u kwijt bent aan uw taxi rit. Taxi vervoer hoeft dus niet duur te zijn! Daarnaast bieden wij ook diverse aanvullende services zoals kinderstoelen en bagagevervoer aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om uw bagage en kunt u ontspannen met de taxi naar uw bestemming.

Taxibusje
truck

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer arrow
truck

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. U bent verzekerd voor vaste en goedkope rit prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer arrow
truck

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een rolstoel voor u mee. Onze vervoeren zijn altijd privé ritten.

Lees meer arrow
truck

Taxi busje

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer arrow

Voordeligste rolstoeltaxi Utrecht e.o.

Bent u gebonden aan een rolstoel en heeft u vervoer nodig? Wij brengen u veilig, comfortabel en op tijd naar uw bestemming. Al onze chauffeurs zijn intern getraind op veiligheid en klantvriendelijkheid. Wij maken uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs m.b.v. moderne voertuigen.

We zetten onze rolstoeltaxi ook vaak in voor afspraken als ontslag, medische behandeling in ziekenhuis of een zorginstellingen. Ook rijden we natuurlijk voor familiegelegenheden, woon-werkverkeer en naar begrafenissen etc. Wij zijn het goedkoopste reguliere rolstoeltaxi bedrijf in de regio Utrecht. (Bron: AD.nl/utrecht/ )

Rolstoeltaxi’s zijn 24/7 beschikbaar voor reserveringen

img

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service, beste kwaliteit en de beste prijzen.

Goedkope Taxi Schiphol

Met taxi Utrecht naar Schiphol komt u vaak goedkoper uit dan met eigen vervoer. De parkeerkosten op Schiphol zijn namelijk erg hoog.

Heeft u vervoer nodig naar Schiphol? reserveer gerust uw taxi naar Schiphol via onze betrouwbare Luchthaven-Airport service, dan weet u zeker dat u ruim op tijd aankomt. Taxicentrale City Utrecht rijdt altijd goedkoop naar luchthavens, oa naar: Schiphol, Rotterdam airport en Eindhoven airport.

Met onze vaste en voordelige taxi tarieven komt u gemakkelijk van A naar B.

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Bel ons: 030-700.12.90.

img
taxibusje-utrecht

Wat kost een taxi in Utrecht?

Standaard taxi tarieven
Tariefsoort 1 t/m 4 passagiers 5 t/m 8 passagiers
Startbedrag € 3,36 € 6,69
Bedrag per kilometer € 2,47 € 3,05
Tijdbedrag per minuut € 0,41 € 0,46
Wachttarief voorafgaand de rit € 45,33 € 45,33
Rekenvoorbeeld van een taxirit!
  • starttarief € 3,29
  • kilometertarief 7 x € 2,42 = € 16,94
  • tijdtarief 15 x € 0,40 = 6,00
  • In totaal is dat € 26,23
Hoe berekenen wij uw taxirit online.

Bij het boeken van uw rit vult u het vertrek en aankomst adres in. Afhankelijke van de afstand berekent ons systeem de rit prijs. onze prijzen staan vast ongeacht files, vertragingen of omleidingen.

daarbij bent u ook altijd verzekerd van luxe en comfortabele taxi met een nette chauffeur. Onze km prijzen zijn lager dan Standaard tarieven, afhankelijk van de afstand kan de korting oplopen tot wel 40%.

Dag en nacht zijn de tarieven het zelfde, er bestaat bij ons geen nachttarief.

Merken die ons vertrouwen