Schipholvervoer

Schipholvervoer: Wij halen u in Utrecht op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u met contant, pin of ideal betalen. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en bieden de beste service.

Vast tarief naar Schiphol

Wij bieden onze klanten voor vaste tarieven voor een taxi naar Schiphol en andere luchthavens. Vaste tarief is ook echt vast ongeachte weer omstandigheden of feest dagen. Geen verrassingen achteraf met allerlei toeslagen en extra kosten.

Wanneer u van Station of een taxistandplaats een taxi zou instappen voor een rit naar Schiphol, dan weet u dat u volle taximeter bedrag gaat afrekenen. Het wordt dan een duurdere rit dan dat u vooraf heb besteld. Uitgerekend; een bestelde Schiphol rit is ruim 60% goedkoop dan een instap rit.

Bereken uw ritprijs

Privé Schiphol Taxi

Met een taxi of taxibus van Taxicentrale City Utrecht rijdt u altijd privé.

Hoe een Schiphol taxi bestellen

Bestel uw taxi ruim van te voren voor een zorgeloze vakantie. Heeft u per direct een taxi nodig naar Schiphol? geen paniek wij hebben altijd wel ergens een taxi rijden!

Taxi-taxibusje.nl

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de stad Utrecht een online boekingssysteem. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit. bestel voor een vast tarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met Schiphol Taxi Utrecht Berekent u meteen uw tarief van Utrecht naar Schiphol. Zie onze vaste en goedkope prijzen voor luchthavens als Schiphol.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig, comfortabel en stipt op tijd door hele land. Wij nemen ook een transportrolstoel voor u mee. Rolstoel taxi’s zijn altijd privé ritten.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij ritten van/naar Schiphol kan dit oplopen tot maar liefst 60%.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij het boeken van een taxi vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekent via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jaren lange ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht een meer dan uitstekende service en de beste prijzen.

Schipholvervoer

Schipholvervoer

TCU-Schiphol taxi biedt u snel veilig en met de beste prijs van en naar Schiphol of andere luchthavens. Wij zijn al jaren actief met ons Schiphol-vervoer. TCU-Schiphol taxi werkt door heel regio Utrecht, dus ook bij u in de buurt! Ónze taxi’s en taxibusjes brengen en halen u op bij Schiphol.

Vaste Schiphol tarief

Al vanaf €65,- vervoeren wij u van de volgende locaties naar Schiphol en halen u eventueel ook weer op: Utrecht stad, Vleuten, de Meern, Maarssen, Maarssen-broek, Breukelen, Nieuwegein, IJsselstein, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Bunnik, Maartensdijk, Houten, Vianen & Zeist.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en comfortabele taxidiensten tussen luchthavens en steden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt, met een gegarandeerde en veilige rit. Of u nu vanuit Utrecht naar Rotterdam Airport moet, van Eindhoven naar Utrecht reist of daalt, we zijn er om aan uw reisbehoeften te voldoen.

We begrijpen dat luchthavenvervoer van groot belang is voor reizigers, en daarom streven we ernaar om de beste service te bieden. Onze taxi’s zijn comfortabel en ruim, en we accepteren redelijke tarieven voor al onze routes.

Of het nu gaat om een ​​zakenreis, een vakantie of een andere reisgelegenheid, u kunt op ons rekenen voor probleemloos en stipt vervoer. Met onze taxi’s tussen Eindhoven, Utrecht en Rotterdam Airport kun je ontspannen en genieten van een stressvrije reiservaring.

Wanneer u een betrouwbare en betrouwbare taxidienst nodig heeft tussen deze locaties, dan is er geen contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw boekingen te bevestigen en ervoor te zorgen dat uw reis soepel verloopt. We kijken ondertussen uit u te mogen verwelkomen aan boord van onze taxi’s voor een plezierige en plezierige reis.”

Onze partners